Tiotusentals fans har skrivit på namninsamlingen för McDreamy.

TV-serien Grey’s Anatomy är enormt populär. En av seriens huvudrollsinnehavare, Derek Shepherd, är ännu populärare. I alla fall om man ska tro fansens reaktioner efter att läkaren McDreamy, som han kallas, dött i säsongsavslutningen av säsong 11. I Sverige är fansen chockade och gråter – i USA har det till och med startats en namninsamling för att återuppliva McDreamy. Bläddra ner för att se fansens reaktioner på sociala medier och hitta namninsamlingen som tiotusentals redan har skrivit på.

Foto: Twitter.

destiny

Foto: Twitter.

fettrik

Foto: Twitter.

gumman

Foto: Twitter.

schiller

Foto: Twitter.

strandh

Seriens skapare Shonda Rimes har fått utstå enormt kritik efter McDreamys avsked (som du kan se på tweetsen ovan). I USA har det gått så långt att att fansen har startat en namninsamling för att stoppa den enormt populäre läkaren från att dö. På bara några dagar har över 60 000 förkrossade fans skrivit på.

Foto: Change.

Skärmavbild 2015-04-28 kl. 10.41.46

Personen bakom upproret heter Courtney Williams och hon skriver bland annat så här adresserat seriens skapare Shonda Rhimes:
”Det är som om du har dödat Grey’s Anatomys president! Du MÅSTE TA TILLBAKA DEREK! NU! OMEDELBART! Sjukhuset som dödade Derek måste STÄNGAS NER! Seriöst? SERIÖST SHONDA?! SERIÖST MS. RHIMES!?!?!?!?! Du har krossat oss. FULLSTÄNDIGT!”

Känner du som många andra fans och kan inte leva utan McDreamy? Skriv på och sprid namninsamlingen –> HÄR.

Publicerad av Newsner, gilla gärna