Titta noga på den här bilden. Den sprids som en löpeld och anledningen är tårdrivande.

För fyra år sedan var livet som en saga för Katy och hennes make. I Katys mage låg tvillingar och väntade på att få se dagens ljus och föräldrarna var överlyckliga. Tyvärr så började värkarna komma redan efter 23 veckor och även om tvillingbebisarnas hjärtan slog när de föddes, så fick både Aiden och Gavin tragiskt nog bara tillbringa ett par dagar på denna jord. Föräldrarna fick aldrig chansen att se sina tvillingpojkar växa upp, men båda två lever kvar i parets hjärtan och själ för evigt. För att aldrig glömma, och för att alltid minnas, satte föräldrarna upp en tavla hemma med fotavtryck från sina två förlorade änglar. Men de ville också att deras andra två barn, lilla Giuliana och 3-åriga Ava, skulle få chansen att stå sida vid sida med sina bröder en gång i livet. Katy kontaktade fotografen Linda Gittins, som med hjälp av sina 4 år gamla grannar, lyckades ta det där speciella och vackra familjeporträttet som de länge letat efter. För även om Aiden och Gavin kunde inte vara där rent fysiskt på fotot, så är det ändå högst närvarande. Jag tror ni kommer förstå när ni ser bilden, som spridits av tiotusentals de senaste dagarna. Detta träffade i alla fall mig rakt i hjärtat och när jag ser bilderna på den här underbara familjen kan jag inte låta bli att fälla en tår.

I fjol firade Patten-familjen ett nytt tillskott i familjen när lilla Giuliana föddes. Men deras hjärtan kommer alltid vara tyngda av förlusten efter sina tvillingpojkar Aiden och Gavin, som gick bort 2011.

gilli1

Tillsammans med 3-åriga Ava satte denna vackra familj upp en minnesvägg av alla sina barn, inklusive de två söner som de förlorade alldeles för tidigt.

gilli2

Men för att deras båda flickor aldrig skulle glömma sina tvillingbröder, fick mamman Katy en vacker idé…

gill3

Så de gjorde detta familjeporträtt. För även om Aiden och Gavin är borta, så kommer de aldrig att glömmas!

lulu1

Att förlora ett barn är så hemskt att jag inte finner ord för det, men jag hoppas att det här familjefotot kan hjälpa hela familjen Patten att läka. Dela gärna vidare om det här bilderna gjorde dig varm i hjärtat och om du vill visa din sympati med familjen.

Bildkälla

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna