Tre män försökte våldta 15 år gammal kampsporttjej. Fick vad de förtjänade.

En 15-årig tjej gav på söndag kväll tre män en läxa de förhoppningsvis aldrig någonsin kommer att glömma. Flickan var på väg hem med cykel när tre okända män plötsligt blockerade cykelvägen med en moped. Hon frågade om de kunde flytta på sig så att hon kunde komma förbi, men de vägrade. I stället gick två av dem fram och slet ner henne från cykeln, skriver Lokalavisen Egedal.

Då började det riktigt vidriga. En av männen försökte dra av henne jackan, en annan drog flicka nära sig och en annan drog med handen på kinden och ner på halsen. Samtidigt frågade de om hon hade telefon och pengar på sig.
Eftersom de försökte få av henne jackan och lade upp handen under jackan misstänkte flickan att de försöker sig på någonting sexuellt.

Då fick hon nog.

Hon har länge tränat kampsport i Danmark och visste precis vad hon skulle göra.
Hon sparkade en av angriparna i revbenet så han avbröt attacken. Det skrämde dock inte en annan av angriparna som hoppade av mopeden och gick mot flickan. Då slog hon honom i huvudet.

Sedan hoppade flickan upp på sin cykel igen och cyklade till sitt hem i Jyllinge, Danmark.

Polisen söker nu vittnen till händelsen. Av gärningsmännen beskrivs en vara i 16-årsåldern, medan övriga två i 20-25-årsåldern. Alla tre över 180 cm långa, och det skedde här vid busshållsplatsen vid Værebrovej och Tangbjergvej i Ølstykke.

busshallsplatsdanmark

Polisen i Nordsjälland uppmuntrar normalt sett inte till våld, men Henrik Duus vid Nordsjällands polis säger:
”Det är upp till var och en att bedöma situationen, men i det här fallet måste man erkänna att flickan hade skinn på näsan.”
Publicerad av Newsners bästa: