Trebarnsmamman Emma (37) har köpt 300 julklappar till sina barn

Trebarnsmamman Emma Tapping (37) framkallar allmänt raseri med sin extrema julklappshandling.

I år har hon bestämt sig för att bräcka sitt eget rekord – denna jul får hennes barn 300 julklappar.

”Jag börjar redan i januari och shoppar sedan hela året. I slutet av året blir högen ganska stor”, säger hon till tv-programmet This Morning.

Julklappar och presenter i all ära, men ibland känns det som att det blir lite för mycket.

Men några sådana funderingar har trebarnsmamman Emma Tapping aldrig haft – hon tycker snarare tvärtom. Ju mer, desto bättre!

Förra året spenderade Emma Tapping nästan 17 000 kronor på julklappar, till sina tre barn.

Facebook/EmmaTapping

Så har Emma gjort både 2015 och 2016, något som blivit en het potatis och skapat starka reaktioner. För två år sedan gav hon sina barn 80 gåvor var och hon brukar alltid fotografera den gigantiska klapphögen under granen,

I år är det dock ”värre” än någonsin – Emma har enligt The Mirror köpt 300 julklappar till sina barn, nytt rekord för henne!

Emma, som bor på Isle of Man, är mamma till 15-åriga dottern Mia, 11-åriga dottern Ella och 3-årige sonen Tatun.

Inte hunnit öppnat förra årets klappar

Hon försvarar den stora julhandeln med att hon arbetar hårt för sina pengar. Trebarnsmamman erkänner dock att Emma att flera av förra årets julklappar fortfarande är oöppnade.

– De fick en popcornmaskinen och en bok förra året som inte använts,  men med tanke på alla presenter tycker jag inte att det är så illa, säger Emma.

På sociala medier är det många som reagerar på Emmas beteende. Många oroar sig för att barnen blir bortskämda, att det inte är sunt med en sådan köphysteri.

Emma viftar dock bort kritiken.

– Jag skulle aldrig ha gjort på något annat sätt. Jag skämmer inte bort mina barn. Självklart får de presenter, men de är inte bortskämda. Julen har alltid varit en speciell högtid för mig, och jag kommer att fortsätta. Jag bryr mig inte vad folk tycker, säger hon.

Facebook/EmmaTapping

Vad tycker du? Är Emmas julklappshandel för extrem? Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarerna!