Trinity får äntligen kärlek efter hemska livet som kamphund.

Mörbultad, misshandlad och med massor av blåmärken från ett grymt liv som kamphund.

Trinity’s hundliv var verkligen en hemsk historia, innan hjältarna på Best Friends Animal Society räddade henne från sina plågoandar.

Den vanvårdade tiken hade svåra ärr och infekterade sår på benen, men hennes orubbliga livsvilja kunde inte hennes otäcka ägare radera ut. Trinity fick lyckligtvis en andra chans i livet och även om det kan tyckas omöjligt att återskapa förtroendet för människan efter grymheterna hon utsatts för, så visade denna modiga och fina hund att det går att älska igen. Numera älskar Trinity att kramas, pussas och busa med människor. 

Sedan starten 1984 har Best Friends Animal Society har gjort enastående framsteg när det gäller djurskyddet i USA. Organisationen har bland annat varit med att minska antalet djur som avlivas på hundhem, från 17 miljoner per år till cirka 4 miljoner.

I en chockerande, men gripande video, får vi se Trinitys otroliga förvandling, både fysiskt och mentalt. Det är fantastiskt att se vad tålamod, en hel del kärlek och rehabilitering kan göra för en utsatt hund! 

Obs! Trinity var i ganska dåligt skick när hon räddades, och en del av dessa bilder kan vara jobbiga att titta på.. Men i slutet, när man får se henne idag, blir jag så glad!

 

 

Dela gärna denna hjärtvärmande historia med alla sina vänner som älskar hundar för att visa din uppskattning till alla dessa organisationer som ger vanvårdade hundar ett nytt liv!