Trump attackerade Sverige – då svarar paralympicsstjärnan med en film som hyllas av tusentals

”Vad som hände i Sverige igår kväll…”, upprepade Donald Trump i sitt tal i Florida i lördags. Trump ville stärka sitt argument om de negativa effekterna av invandring, saken var bara den att ingen vet vad han syftade på, då ingenting hände i Sverige i fredagskväll. 

En av de som uppmärksammande Donald Trumps förvirrande uttalande var svenske paralympicsstjärnan Aron Anderson, som svarade med en klockren film som sprids som en löpeld i detta nu. 

Donald Trumps uttalande om Sverige är fortfarande ett frågetecken, då ingenting särskilt inträffade i Sverige under fredagskvällen, vilket presidenten antydde i sitt tal. 

Som svar på presidentens märkliga uttalande valde paralympicsstjärnan och föreläsaren Aron Anderson att slå tillbaka. Detta genom att göra en film som visar att han inte bara kan ta sig till Sydpolen i rullstol, han har också en stark humoristisk ådra. 

Facebook/Aron Anderson

I filmen berättar Aron vad som faktiskt hände i Sverige i fredagskväll. Se hans klockrena video som han publicerat på sin Facebook här: 

  

Det är härligt att se att våra svenska stjärnor har humor. Det här svaret ger perspektiv på hur världen ser ut. Dela gärna med de du tror skulle gilla den klockrena filmen.