Ullared-chefen Boris gav sina anställda rekordstor bonus – nu hyllas han med medalj av kungen

.

Här hyllas varuhuschefen och ”Ullared”-profilen Boris Lennerhov av kungen och drottningen.

På måndagen fick vd:n för Gekås ta emot kungamedaljen i 8:e storleken i Serafimerordens band på slottet. 

”Superkul tycker vi på Gekås, och gratulerar Boris till utmärkelsen. Vill du också skicka en grattishälsning till Boris, skriv i kommentarsfältet!”, skriver Gekås på sin Facebook-sida.

Boris Lennerhov, 63, har på senare år blivit en mycket omtyckt profil i tv-rutan. Som vd för varuhuset Gekås i Ullared har Boris guidat tittarna i Kanal 5-programmet ”Ullared” som visats i flera säsonger.

I april kom beskedet att Boris och cheferna på Gekås beslutat om en rekordstor bonus för alla anställa, då de fick dela på 20 miljoner kronor.

Foto: Henrik Garlöv / Kungl. Hovstaterna

Det stora varuhuset i Västsverige är förstås mest förknippat med profilerna Morgan, Ola-Conny och kunder som Gunnel och Maritta som tittarna får följa i Kanal 5:s reality-serie ”Ullared”.

Men även Boris Lennerhov har blivit en omtyckt profil genom tv-programmet – detta genom sin lugna aura och härliga engagemang för företaget och de anställda.

När företaget beslutade om den stora bonusen till sina anställda sa Boris:

– Det är väldigt glädjande att vi visar upp tillväxt igen och ännu mer glädjande att medarbetarnas insatser ger bonus! Det är våra medarbetare som gör jobbet och ser till att vi kan fortsätta att vara framgångsrika, säger vd Boris Lennerhov.

I måndags var Boris alltså inbjuden till Stockholms slott där han fick ta emot H.M. Konungens medalj i 8:e storleken i Serafimerordens band. Medaljen instiftades runt 1814, finns i flera storlekar och går till svenska och utländska medborgare för särskilda förtjänster.

Stort grattis, Boris!

REKORDFÖRSÄLJNING OCH REKORDBONUS! Försäljningen i varuhuset slutade på makalösa 5,4 miljarder 2018 – 200 miljoner mer…

Posted by Gekås Ullared on Friday, 4 January 2019

Dela gärna vidare om du vill gratulera Boris, och skriv gärna en kommentar!