Unga Sara pussade sina nyfödda tvillingar – dog minuter senare: ”Allt hon ville var att bli mamma”

Det var i slutet av maj som 26-åriga Sara Sewald åkte in till BB för att föda sina tvillingar genom kejsarsnitt. Båda barnen kom ut friska och i bra tillstånd, men något gick fel, och Sara kunde inte sluta blöda.

Snittet gjorde att Sara fick tas in på operation, men hon kom aldrig ut vid liv.

– Allt min syster ville var att bli mamma, säger Justin Spellman, Saras bror till Today.

När 26-åriga Sara Sewald fick veta att bebisen i hennes mage var tvillingarna blev hon först rädd för att hon inte skulle göra ett bra jobb med att ta hand om två. Men oron togs över av rädsla, och snabbt var Sara ivrig att få möta sina förstfödda.

Sara Sewald, 26. Foto: KOAA 5

Den 29e maj i år fick Sara åka till BB för att göra ett planerat kejsarsnitt. Men även om barnen kom ut friska och allt var i sin ordning så var det någonting med Saras snitt som gick snett.

Kunde inte sluta blöda efter kejsarsnittet

Sara kunde inte sluta blöda, och hann därför bara pussa sina små bebisar på huvudet innan hon togs med för operation.

Foto: KOAA 5

Dessvärre kunde inte Saras liv räddas, vilket gjorde att nyblivna pappan Dustin fick ta emot ett tungt besked.

– Deras relation var så bra, det var nästan sjukt. Han känner så mycket på en och samma gång. När han pratar om Sara, bryter han ihop och gråter. Men om du frågar honom om Ryan och Charlotte så lyser han upp. Han lever för dem, säger brodern Justin till Today.

Familjen har inte fått veta vad som orsakade Saras död

Familjen har ännu inte fått svar på vad exakt det var som gjorde att Sara inte överlevde. Nu har de startat en insamling för att hjälpa pojkvännen med utgifterna.

Se inslaget från KOAA 5 här.