VALPLYCKAN: TV4-hunden Lilla Nymo är dräktig – blir mamma om bara två veckor!

Nyhetsmorgons maskot och älskade TV-hund Lilla Nymo var på besök i studion under torsdagsmorgonen. 

Bilderna på Lilla Nymo visar att hon är dräktig, igen.

Inom bara två veckor kommer de små valparna till världen och ägaren Fredrik Steen avslöjar hur många han tror att det kan bli.

Nyhetsmorgons TV-hund och maskot är ju labradortiken Lilla Nymo som ofta kommer på besök i studion. Förra året fick Nymo fem valpar, men bara fyra av dem överlevde. Kvar hos ägaren och hundcoachen Fredrik Steen blev hunden Solo kvar, som kommer på besök till TV4-studion ibland med sin mamma.

Var på dejt tidigare i sommar

Tidigare i sommar avslöjade Fredrik Steen den stora hemligheten om att Lilla Nymo löpte och skulle få bli mamma igen. För att hitta den rätta partnern åkte Lilla Nymo på dejt, och den visar sig nu ha gått väldigt bra, då Lilla Nymo är dräktig med valpar. Nyheten avslöjar Nyhetsmorgon på sin Instagram.

Fredrik Steen tror att det kan finnas sex stycken valpar i Nymos mage, redo att bemästra världen om bara två veckor. Då är det dags för Fredrik att förlösa de små valparna.

– Antalet valpar kan skilja sig väldigt mycket. Ibland kan de få två och ibland 14, säger Fredrik Steen i Nyhetsmorgon.

Just nu är Lilla Nymo väldigt låg och trött menar Fredrik Steen. Därför klappar han och gosar med henne så att hon ska kunna slappna av innan det är dags att föda.

Se intervjun med Fredrik Steen och Lilla Nymo:

Grattis älskade Lilla Nymo! Och stort lycka till med att föda de små liven!