Stjärnan från SVT-succén publicerar bild – då reagerar tv-tittare

Vår tid är nu-stjärnan publicerar bild från inspelningen – detaljen i bilden får tittarna att börja spekulera

Slutet närmar sig för säsong två av SVT:s succéserie ”Vår tid är nu”.

Under måndagen visades det åttonde av de tio avsnitten.

Samtidigt publicerar en av stjärnorna i serien flera bilder från inspelningen som får tittarna att börja spekulera.

Spoiler alert: Texten nedan innehåller information som berättar om handlingen i det senaste avsnittet av ”Vår tid är nu”.

SVT-serien ”Vår tid är nu” har blivit en riktigt tittarsuccé för kanalen. Vecka efter vecka bänkar omkring 1,5 miljoner svenskar sig framför tv-apparaterna för att följa dramat hos familjen Löwander i Stockholm. De fantastiska siffrorna innebär att serien ligger i toppen för det program med flest antal tittare.

I samband med denna veckas avsnitt ”Predikan”, publicerar en av stjärnorna i serien; Mattias Nordkvist som spelar sonen Gustaf Löwander ett känslosamt inlägg om de sista avsnitten för den här säsongen.

”I kväll så påbörjas slutet av säsong 2. Dessa tre avsnitt är jag så stolt över. Dom var omvälvande och fantastiska att göra och har en mycket speciell plats i hjärtat. Inte minst för att den lilla stjärnan nere till höger gör entré”, säger han.

”Tittarna reagerar”

Samtidigt publicerar han även tre bilder på sig själv från inspelningen där han bland annat poserar framför kameran med seriens yngste skådespelare William Rapp som spelar Gustafs lilla son.

Detaljerna i bilden har dock fått tittarna att reagera och spekulerar i om Mattias kanske avslöjar handlingen i förväg. På bilden är nämligen både Gustaf och hans son klädda i svart kostym och svart slips – vilket skulle kunna betyda någonting för handlingen.

Mattias, som spelar Gustaf, är dock förtegen.

– Gissa på ni! Bollen är rund, skriver Mattias hemlighetsfullt.

Ska bli så spännande att se de sista två avsnitten av säsongen. Dela vidare om du också älskar ”Vår tid är nu”.