Varningen från företaget: kund hittade orm i sitt paket

Att komma hem från en möbelkedja och hitta en stor död orm i förpackningen skulle få mig att hoppa högt. Det var också vad en kund gjorde efter att ha hittat just det i sin förpackning från Jysk. Nu slår möbelkedjan själva larm efter att ha bekräftat uppgifterna på sin facebooksida. 

Det var i måndags som en kund fick sitt livs chock efter att ha handlat på möbelkedjan Jysk i Norge. När kunden skulle packa upp sin införskaffade vara upptäcktes en död orm längst ner i kartongen. 

När Jysk Norge fick veta vad som hänt gick de snabbt ut med ett uttalande i Norska VG
– Det stämmer att det är en orm som har hittats bland en av våra produkter, säger Are Bjøntegaard, sälj- och marknadschef på Jysk.

Ormen identifierades senare som en Ptyas korros, som är en typ av snok. Varan som snoken anlände tillsammans med har producerats i Asien, och samma produkt har levererats till Jysk-varuhus i hela Norden, inklusive Sverige. 

Norska Jysk har även bekräftat händelsen på sin officiella Facebook-sida:
”Det stämmer tyvärr att en av våra kunder fått med sig en död orm som fripassagerare vid ett köp hos oss. Det som skett är beklagligt och vi kan försäkra er om att vi undersöker saken närmre”, skriver de.

Var uppmärksam när du julhandlar. Dela gärna för att varna andra.