Victorias hemliga tecken till prästen när Estelle skulle hälsa.

Såg du Victorias tecken till prästen? Det var lätt att missa, men om man tittar igen så ser man tydligt att Victoria signalerar att prästen ska hälsa på Estelle först när kungafamiljen är på väg in till kyrkan för att fira Kungens 70-årsdag. Och Estelle tar väluppfostrat i hand och ser ut att ha trevligt med mamma, pappa och prästerna.  

Ungefär 50 sekunder in i klippet nedan för ser man hur Vitoria och Daniel anländer till kyrkan tillsammans med Estelle strax efter de nyblivna föräldrarna Sofia och Carl Philip.

När kronprinsessparet välkomnas av hovpredikanten Johan Dalman så sträcker han fram handen mot mamma men samtidigt sträcker Estelle ut handen för att hälsa.

Mamma Victoria gör då ett snabbt tecken till Dalman för att visa att han ska hälsa på lilsessan först. Och Dalman som är ett proffs plockar såklart upp signalen och låter Estelle hälsa i hand. Glad i hågen.

Expressens hovreporter Johan T Lindwall som befinner sig i kyrkan rapporterar att ”Estelle är inte uppe och springer. Sitter skötsamt framme hos mamma och pappa.”

När ceremonin är över hoppas jag att Estelle får gör av med spring i benen med sina kusiner och leka med morfar på festen.

Här gör Victoria signalen till prästen.

barn

Och här gör prästen en smidig övergång och hälsar på Estelle först.

Estelle

Titta själva runt 50 sekunder in i klippet.

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.