Viktor Frisk bryter tystnaden om relationen till Martina Haag: ”Skitsnygg och underbar”

.

Efter alla härliga bilder på sociala medier. 

Nu svarar artisten Viktor Frisk, 24, på romansryktet med vännen Martina Haag, 55.

Artisten bryter tystnaden i en intervju med Aftonbladet

De träffades under Let’s dance 2018 och blev snabbt goda vänner. Artisten och modebloggaren Viktor Frisk, som gjort succé i Melodifestivalen tillsammans med kollegan Samir Badran, och författaren Martina Haag tävlade då mot varandra.

De kom nära varandra under direktsändningarna i TV4, och vänskapen har fortsatt allt eftersom. På sociala medier har de båda lagt upp flera härliga bilder där de poserar hjärtligt tillsammans. Detta har också fått folk att undra om de är ett par eller inte.

Tidigare i somras firade Martina Haag sin vän då han fyllde 24 år. ”En av de finaste, lojalaste, knasigaste människor jag har träffat”, skrev Martina Haag på Instagram och fick då svaret av Viktor:

”Älskar dig, ses sen” och flera hjärtan.

Detta fick ryktena om en eventuell romans att blomstra.

Viktor Frisk: ”Vi är inte tillsammans”

Nu väljer den unge artisten att bryta tystnaden om relationen till Haag – som han menar är vänskaplig.

– Hon är en vän som ligger mig extremt varmt om hjärtat och är en person som jag tycker väldigt mycket om. Martina är underbar och skitsnygg också, men vi är inte tillsammans. De ryktena får jag dementera tyvärr, säger Viktor Frisk, 24, till Aftonbladet.

Viktor hyllar sin vän som han beskriver som ”världens skönaste människa”.

– Vi var ute med några polare och drack vin och tänkte att vi skulle lägga upp en bild på oss för att det var lite kul. Som en fin vänskapsbild. Vi hade också jävligt roligt tillsammans förra sommaren, Martina hängde jättemycket med mig och mina polare och har berättat hur otroligt roligt hon hade, säger Viktor Frisk till Aftonbladet.

View this post on Instagram

Jag blir extra glad av dig @viktorfrisks ???

A post shared by maranhaag (@maranhaag) on

Martina Haag är aktuell med nya kokboken ”Tio anledningar att inte bjuda hem folk”, medan Viktor Frisk har gjort flera spelningar under sommaren.

Dela gärna vidare om du vill önska Martina och Viktor en skön sommar!

View this post on Instagram

De här sena kvällarna i juni.. ?

A post shared by maranhaag (@maranhaag) on