Vila i frid, Olle Ljungström. Tack för allt.

En av Sveriges mest folkkära artister är död. Natten mot onsdag avled Olle Ljungström, skriver Aftonbladet. Han blev 54 år gammal.

Det var efter sin medverkan TV4:s ”Så mycket bättre” 2012 som Olle Ljungström verkligen gick i det svenska folkets hjärtan, men den folkkära artisten började sin musikkarriär redan som 18-åring i bandet Reeperbahn.

På 90-talet satsade han på en karriär som soloartist och belönades med en Rockbjörn ”Årets manliga artist” 1995. Olle Ljungström 2002 har genom åren brottats med mentala problem, droger och sjukdomar. Inför ”Så mycket bättre” drabbades Olle Ljungström av han av en stroke och han tvingades avbryta inspelningarna under flera tillfällen.

– Jag har varit sjuk. Riktigt sjuk. Och jag gör mitt bästa för att slippa vara det. Så jag lever på ett helt annat sätt än vad jag har gjort tidigare i mitt liv. Och produktionen visste om det, berättade han då för Nöjesbladet.

Enligt Aftonbladet dog Olle Ljungström under natten mot onsdagen. Enligt Expressen är omständigheterna kring dödsfallet ännu oklara och polisen ska utreda artistens död.

Den folkkära artisten blev 54 år.

olle11

Vila i frid, Olle Ljungström. Och tack för all musik.
Publicerad av Newsner, gilla gärna