Zlatans fina julklapp till sjuka barnen: ”Vi försökte bara få dem att skratta”

För flera sjuka barn i Manchester blev den här julen något särskilt. Under onsdagen besökte flera av Manchester Uniteds spelare tre lokala barnsjukhus. Några av spelarna var bland annat Wayne Rooney, Paul Pogba och svenska Zlatan Ibrahimovic. 

Det är inte första gången som stjärnspelaren Zlatan Ibrahimovic engagerat sig i välgörenhet för barn. Under onsdagen förgyllde han julen för ett flertal sjuka barn i Manchester när han och flera av hans lagkamrater besökte lokala barnsjukhus.
– Vi vet att de går igenom en svår tid och försökte bara få dem att skratta. Vi är lyckligt lottade som har hälsan med oss det är därför extra speciellt att kunna sprida lite glädje, säger lagkamraten Paul Pogba på klubbens hemsida. 

Manchester United

En av de som blev överlycklig över besöket var 15-årige Cameron:
– Det är bara helt otroligt att de kom för att träffa mig, jag var star-strucked. Det var verkligen oväntat och det är fint av dem att ta en paus och åka ut för att träffa människor, säger han.

Under besöken gav flera av spelarna bort Manchester United-presenter, och Zlatan passade på att leka ombytta roller och intervjua en av patienterna så att han fick känna sig som en stjärna.

Dela gärna om du tycker att stjärnspelarna gjorde en fin insats som förgyllde barnens jul.