Nu har amerikanerna uppfunnit Selfie-skeden och hela nätet älskar den.

Jag tillhör en generation där det kanske inte var helt givet att ta bilder på sig själv och lägga upp på nätet. Men tiderna förändras och nog kan det vara trevligt att se sina vänner och deras upptåg på bild. För inte alltför längesen visste inte världen vad en selfiepinne – det utfällbara verktyget för att kunna ta selfies på avstånd – var. Men! Uppfinningen kom att bli en världsnyhet och människor överallt har sedan dess roats av pinnen. Nu har dock ett amerikanskt flingföretag tagit det hela ett steg till.

De har nu tagit fram Selfie-skeden.

selfiepinne1

Idén bakom är att många tycker om att lägga upp bilder på sina måltider på Facebook och Instagram, men att det kan vara svårt att få en bra helbild samtidigt som man tar en tugga av favoritmaten.

selfiepinne2

Enligt Buzzfeed är Selfie-skeden gratis, allt man betalar för är frakt och administrativa kostnader. Den uppges också vara en succé – lagret hos flingföretaget tar slut varje dag!

Här kan du se den oväntade reklamfilmen Selfie-skeden, som setts av hundratusentals på Youtube senaste tiden. Den är kort och helt klart värd din tid.

Jag vet inte vad det här med den här uppfinningen, men en liten del av mig känner att jag faktiskt skulle vilja ha en.

Vill du ha fler artiklar om detta i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.