Det bästa av två världar: Här kan du gå på yoga och dricka cava

Få saker är så avstressande som yoga, det skulle i så fall vara att ta ett glas bubbel. Tänk dig då vilken avkopplande aktivitet det skulle vara att förena dessa två. För dig som tycker att de låter som en fantastisk aktivitet har vi glada nyheter: Nu finns yogapass där det serveras cava.

Sofia Edgren har lång erfarenhet av yoga, och hennes väninna Isabel Hillborg är terapeut. Båda tycker om att utöva yoga, men delar ändå filosofin att allt inte behöver vara så tillrättalagt. Därför kom de på en idé som visade sig falla många i smaken. Nu håller de i yogapass där deltagarna får dricka cava.
– Jag tror att ganska många känner igen sig i att man inte vill gå ”all in” hela tiden. Livet kommer emellan ibland, säger Sofia till Hälsoliv.

 Förra helgen var det premiär för ”yogacava” på hotellet Miss Clara i Stockholm, och inte helt oväntat så var intresset stort.
– Vi har slagit ihop de här tre elementen. Vi ses och yogar, dricker cava och samtalar om ett utvalt ämne, berättar Sofia för Hälsoliv.
Instagram @yogacava

Efter succén på senaste passet har tjejerna bestämt sig för att anordna fler yogacava tillfällen. Men de poängterar också att man får ha alkoholfritt bubbel i glaset om man vill.

Jag skulle mer än gärna dricka lite bubbel medan jag gör yoga i trevligt sällskap. Dela gärna så att andra som älskar mousserande får ta del av denna nyhet.