Drömjobbet är ledigt: Enda kravet är att du ska älska choklad

Det behövs verkligen människor till allt. Hur låter det här: Få betalt för att smaka på choklad. Enligt mig låter det som en dröm som kan bli sann. Nu finns tjänsten som professionell chokladtestare ute.

Mondelez International är företaget som står bakom Oreo-kakor och ”Cadbury-choklad”. Det finns fyra nya platser att ansöka: Tre stycken chokladtestare och en choklad-dryckstestare, skriver The Sun.

Foto: Wikimedia Commons

Du bör älska choklad

Självklart bör du älska choklad för att passa för arbetet. Ett annat krav är att du inte bör vara rädd för att testa nya produkter och att du ska kunna prata engelska då arbetet är beläget i Reading, England. Du kommer arbeta i en grupp som består av paneldeltagare. Gruppen kommer sitta och diskutera åsikter, och komma fram till en överenskommelse om smaken på produkterna.

Foto: Flickr

Här kan du ansöka om arbetet och sista dag att skicka in ansökan är 16:e februari.

Deltidstjänst

Arbetsuppgifterna är belagda på deltid, endast sju och en halv timme i veckan. Den största fördelen är förstås att man får smaka på choklad och oreo-kakor varje dag men semesterpenning och pension ingår också. Lönen ligger på 130 kronor i timmen — motsvarigheten blir nio pund. Läs om de exakta kvalifikationerna här.

Foto: Shutterstock

Det här låter lite som en barndomsdröm. Jag vet flera som skulle älska det här jobbet. Dela gärna så att andra chokladälskare får veta att drömjobbet är ledigt.