Drömjobbet är ledigt: Bryggeri söker 1 person som kan testa deras öl varje fredag!


Foto: Shutterstock. 

Vad sägs om att dricka öl på jobbet och samtidigt få betalt? Låter det som någonting för dig? Grattis, då kanske det här kan vara ditt livs chans.

Det är bara att börja fila på cv och ansökan – för drömjobbet är ledigt!

Älskar du också öl? Då kommer här goda nyheter – drömjobbet för alla ölälskare är nämligen ledigt, skriver brittiska Metro.

Nu söker bryggeriet Meantime Brewing Company en professionell öl-testare. Jobbannonsen finns ute via Linkedin och där tar bryggeriet med säte i London emot ansökningar.

Bryggeriet är hemmahörande i Greenwich och söker nu med ljus och lykta efter en sann öl-entusiast. Deras mål? Att skapa den perfeka ölen!

Så här skriver de bland annat i annonsen:

”Har du någonsin dröm om att få betalt för att dricka öl? Det kan bli verklighet, då vi letar efter en öl-älskare som kommer få smaka på nya och innovativa ölsorter. Ja, det är troligtvis det bästa jobbet i världen”.

Och ja, det känns spontant väldigt svårt att säga emot. Jobbet går ut på att man är försökskanin inne på bryggeriet varje fredag. Då får man smaka på bryggeriets allra senaste varianter av ölsorter. Arbetstiden är fördelad på tre timmar i veckan – varje fredag. Lönen är individuell, men för många är nog jobbet i sig självt lön nog.

Men bryggeriet ställer vissa krav på den nya medarbetaren, och skriver att det inte räcker att personen bara är en öl-älskare som gillar att dricka sig full om helgerna. I annonsen framkommer nämligen att testpersonen ska vara en ”passionerad ölkunnare”, att den ska ha ”extraordinära smaklökar” och stor kunskap om alkoholhaltiga drycker.

Här hittar du annonsen i sin helhet!

Glöm inte att dela vidare och tagga en vän som kan vara intresserad av detta drömjobb! Skål!