Avbryt allt du gör och skynda dig – nu finns Dumle som glass

Få saker smälter lika gott i munnen som Dumlekola. Det skulle vara glass i så fall. Tänk dig Dumle och glass i en drömmig kombination. Bara tanken får det att vattnas i munnen på mig. Nu har ett geni tagit tag i saken.

Hur många har inte tänkt tanken på Dumle i eller som glass? Jag vet att jag gjort det flera gånger, och nu blir drömmen sann. Igår kväll gick Dumle ut med att de lanserar Dumleglass i form av två stora paket.

Facebook/Dumle

Inte bara en, utan två glass-smaker

Den klassiska dumlesmaken kombineras med gräddglass i ett virrvarr av kolasås. Men de glada nyheterna tar inte slut där. För den som längtar till jul blir drömmen ännu mer sann då Dumle även släpper en glass med smak av pepparkaka. Dumle Gingerbread säljs i begränsad upplaga, så att skynda sig är en god idé om man gillar kombinationen.

Begränsad tid

Tips för glassälskaren: Dumleglassen kommer att finnas på ICA, Coop, och Bergendahls (City Gross, Matrebellen och Matöppet) under en begränsad tid.

Nu vet jag vad jag ska gotta ner mig med under helgmyset. Dela gärna så att andra dumle + glassälskare får ta del av denna fantastiska nyhet.