Glöm chokladen: I år kommer lyxiga julkalendern som innehåller prosecco

Man vet att det är trevliga saker på gång när det serveras bubbel, därför sätter champagne eller mousserande alltid guldkant på tillvaron. 

För den som gillar att lyxa till kommer nu en nyhet som gör hela december lite mer glamouröst. Istället för att frossa i choklad kan du nu njuta av en adventskalender innehållande… prosecco. 

Visst skulle det kännas lite lyxigt att ha en adventskalender som gömmer mousserande bakom luckorna? Det är svårt att inte le av tanken, och tänk ansiktsuttrycket hos dina gäster. 

Istället för den sedvanliga chokladen så gömmer sig en 20 cl flaska bubbel bakom varje lucka. Varje dag i december kan du hitta Prosecco, Cava, Sparkling Pinot Noir och Rose från Italien, Spanien och Australien, redo att hällas upp och avnjutas, det skriver livsstilsmagasinet Cosmopolitan.

Foto: The Pip Stop

Och var kan man få tag på denna fantastiska kalender? Svaret är hos butiken The Pip Stop, som nu hyllas för sin lyxiga idé. 

Foto: Shutterstock

Vilken rolig idé som sätter guldkant på vardagen. Jag kommer definitivt att skaffa en. Dela gärna med någon du tror skulle gilla den här adventskalendern.