Hon lägger en kula i muffinsplåten och bakar något som alla kommer bli glada av att få på Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och det börjar bli hög tid att fundera kring hur vi på bästa sätt ska visa lite extra kärlek till våra nära och kära. En enkel men ack så fin gest mot din käresta kan vara att bjuda på något hemmagjort som du har bakat – och varför inte då Red Velvet Cupcakes? Nu har jag ramlat över ett litet recept som gör de traditionella små delikatesserna ännu mer perfekta för Alla hjärtans dag och jag tänkte därför dela det med er. Titta bara på detta!

Du behöver:
1 Red Velvet bakmix (finns att köpa i speciella affärer)
3 dl vatten
0,8 dl vegetabilisk olja
3 stora ägg

1 muffinsplåt
Bullpapper
Kulor

1. Förvärm ugnen till 175 grader (eller till den temperatur som står på bakmix-förpackningen). Häll sedan bakmixen i en skål.

kula1

2. Blanda ihop med övriga ingredienser.

kula2

3. Sätt ut bullpapper i en muffinsplåt och häll ner smeten.

kula3

4. Placera en kula mellan bullpappret och insidan av plåten så att det blir ett veck. Gör sedan samma sak med övriga cupcakes.

kula4

5. Sätt in i ugnen i 20 minuter (eller den tid som står på bakmix-förpackningen). Ta sedan bort kulorna och låt dina cupcakes svalna en stund.

kula5

6. Dekorera dina cupcakes med glasyr och strössel – och sedan är dina gulliga små Alla hjärtans dag-godsaker redo att avnjutas!

kula6

Här kan du se ett videoklipp som visar receptet steg-för-steg:

Tycker du att detta såg spännande ut? Gilla gärna Newsner Smak för att få fler smaskiga recept direkt i ditt flöde.