Julens smarrigaste nyhet: Delicato släpper Aladdin-ask med klassiska bakverk

Alla har vi olika traditioner som vi följer under julen. För många kanske det innebär att titta på Kalle Anka, medan det för andra är nästintill brottsligt att inte ha den klassiska julosten på bordet.

En annan tradition som i alla fall jag brukar ha är en Aladdin-ask, som står på bordet för alla i familjen att mumsa på.

Men jag tror nog bestämt att den kommer få konkurrens av den här smarriga nyheten i år.

Att testa nya saker brukar vara svårt att sälja in under julen, då var sak har sin tid, plats, smak eller känsla. Men till i år kommer det kunna bjudas på en riktigt smarrig nyhet ute i de svenska stugorna.

Om du gillar Delicatos chokladbollar eller kanske punschrullen? Då har du någonting att se fram emot i jul.

Nu är det klart att företaget satsar på en riktig mumsbit till julen, nämligen en egen Aladdin-ask, meddelar Delicato på sin Facebook-sida.

Bildkälla: Delicato

Kommer i två lager

I asken kommer du kuna hitta favoriter så som biskvier, delicatoboll med hallonsmak, chokladbollar och den klassiska punschrullen.

Givetvis kommer den, precis som originalet, i två lager. Asken innehåller 30 bitar och under vecka 40 finns den att köpa i utvalda butiker.

Bildkälla: Delicato

Mums, det här måste jag bara köpa. Dela gärna vidare till dina vänner så de inte missar den här härligt smaskiga julnyheten!