Nu finns appen som alla öl-älskare måste ha – du kommer undra hur du klarat dig innan

Minns du tiden då alla gjorde ”incheckningar” på Facebook för att visa var de befann sig hela tiden? Vissa gör det fortfarande, men hur intressant är det egentligen? Vad som verkligen är intressant är om någon du känner är sugen på att dricka öl och var den befinner sig. Nu finns smidiga lösningen i form av en ny app som kommer att effektivisera dina ölkvällar med råge.

Vi känner alla igen situationen. Arbetsveckan närmar sig sitt slut. Man är törstig, och man är sugen på världens bästa kylda, skummande dryck – öl. Men att gå ut och ta en öl själv är inte lika roligt som i sällskap av ett par sköningar. Så det är bara att börja gå igenom Facebook och telefonboken för att terrorisera någon om att följa med…

eller, så gör du något mycket smidigare. Du använder en app som visar var folk du känner befinner sig och dricker öl.

 

Foto: Shutterstock

 

En app som visar var dina polare dricker öl, så att du snabbt kan ta dig dit

Appen ”Beer with me”, som kort och gott betyder ”Öla med mig” kan användas för att se var dina vänner dricker öl, samt för att visa dem var du själv gör detsamma. På det sättet effektiviseras kvällen för dig och alla dina öl-älskande vänner. Appen tillåter dig bland annat att skicka ut push-notiser till dina vänner när du checkar in på ett ställe där du dricker den gyllene drycken, och de kan göra detsamma för dig. Du väljer själv vilka du vill lägga till som vänner i ditt ”öl-nätverk”.

 

 

”Beer with me” finns i App Store. Det enda du behöver göra är att dela detta med dina vänner så att ni tillsammans kan effektivisera era ölkvällar.