Nu släpps nya snuset – som smakar öl

Grattis alla öl- och snusälskare! Nu har två av de bästa sakerna i livet kombinerats och tillsammans bildar de ölsnuset.

En kall öl och en snus under läppen är en oslagbar kombo.

Den smakupplevelsen har Swedish Match och Fjäderholmarnas Bryggeri tagit vara på och tagit fram produkten som kommer få det att vattnas i munnen på många: Ölsnuset.

Passande till löning den 25 november kommer Göteborgs Rapé Humle börja säljas – för 53 kronor blir dosan din. Till en början är det lättast att få tag i snuset i Stockholm, Göteborg, Åre och Strömstad, men kommer finnas över hela landet i december.

Men smaken då, hur lyckas man få fram ölen i snuset? Jo, man har jobbat för att få humleolja med i snuset.

– Med Göteborgs Rapé Humle har vi tillsammans med experter på Fjäderholmarnas bryggeri tagit fram vårt första ölsnus någonsin, som har en tydlig ton av Pale Ale, säger Michaela Bergström, brand manager för Göteborgs Rapé, i ett pressmeddelande.

Enligt tillverkarna blev resultatet ett aningen beskt snus som de hoppas ska föra tankarna till Pale Ale. Andra smaker som kan kännas av är citrus, honung och malt.

Tydligen har vi fler spännande smaker att vänta i framtiden.

– Våra snusrecept vilar på århundraden av tradition, men självklart måste vi också vara innovativa och våga tänka nytt. Vi ser fram emot att kunna göra ännu fler innovativa lanseringar i framtiden, säger Michaela Bergström.

Dela med alla dina vänner som älskar öl och snus!