14-åringen vaknade mirakulöst upp från koman. Hans första fråga till familjen gör mig varm i själen.

14-årige Michael var ute tillsammans med några vänner för att bada i Milano-trakten. Han hoppade från en bro ned i vattnet, men förlorade medvetandet eftersom vattennivån var för låg. Räddningspersonal kom till platsen och de tog över 40 minuter att dra upp Michael från den dyiga kanalens botten. Han hamnade i koma, men vaknade sedan upp mirakulöst efter en månad. Då ville han genast ha reda på hur det gick för hans favoritlag.

Att hålla på ett lag kan vara en känslomässig berg- och dalbana. Ibland dansar man på moln, för att i nästa stund må fruktansvärt dåligt efter en förlust.
Italienaren Michael har säkert gått igenom alla stadier, men han fick ta sig igenom en mycket tuffare resa när han hamnade i koma efter en hemsk olycka. 14-åringen visade sig dock vara en riktig kämpe och med läkarnas hjälp tog han sig igenom en riktigt tuff strapats. Efter fyra veckor i koma, lyckades läkarna på sjukhuset i San Raffaele återuppliva pojken genom att pumpa in nytt, syrerikt blod i kroppen via tekniken ECMO.
– Det är det mest otroliga jag varit med om i hela min karriär, säger huvudläkaren Alberto Zangrillo:

Michael första fråga när han vaknade upp säger mycket om den största kärleken i hans liv: italienska mästarlaget Juventus.
– Är Juventus fortfarande kvar i Champions League? frågade han sin familj enligt The Independent.

Och glädjande nog så är ju Juventus kvar i klubblagsturneringen! Juventus spelar Champions League-final mot Barcelona i Berlin på lördag och jag håller tummarna för att Michael kan få se sitt favoritlag spela igen! Ränderna går aldrig ur.

Foto: Facebook

uefa

Publicerad av Sportbibeln, gilla gärna