18-åringen går 2 mil i snöstormen för en jobbintervju. Men mötet på vägen förändrar hans liv.

En ung kille som var ute och gick – mitt i snöstormen. Det var vad restaurangägaren Art Bouvier såg. En syn som blev inledningen på en historia som nu värmer tiotusentals hjärtan.

Art körde upp bredvid den unge killen och kollade läget. Det visade sig att han hette Jhaqueil Reagen, 18 år gammal och var på väg till – en jobbintervju.

Bildkälla

1vandraren

18-årige Jhaqueil berättade för Art att han skulle vandra två mil (se bilden nedanför) i snöstormen. Allt för att ta sig till den där jobbintervjun. När Art sa till 18-åringen att han kunde ta bussen i stället var svaret hjärtskärande – han hade inte råd.

Bildkälla

2vandraren

Jhaqueil kämpade sig igenom två mil i snöstorm för att få jobbet – men fick det inte. Art kände att det var orättvist mot en så dedikerad kille. Det fick han att skriva ett Facebook-inlägg där han erbjöd ett jobb till 18-åringen på sin egen restaurang. Inlägget blev viralt – och främlingarna möttes på nytt.

Bildkälla

3vandraren

Främlingarna blev nu i stället kollegor. Restaurangägaren hade känt att det här var en kille med rätt attityd och att han verkligen förtjänade chansen. När 18-åringen väl fått höra om Arts erbjudanden hörde han av sig direkt.

Bildkälla

4vandraren

18-åringen har svårt att beskriva hur tacksam han är mot Art. För nu har han ett jobb som till och med är bättre än det han gick två mil för att få. Och om det var någon som förtjänade det så var det den här killen! Underbart!

Bildkälla

5vandraren

Dela gärna om den här historien värmde ditt hjärta.