93-åriga Iris rånades när hon handlade mat. Det affären gör då för Iris värmer mitt hjärta.

Några ficktjuvar bestal 93-åriga Iris Andersson när hon var på Ica i Hjärnarp för att handla. Affären bestämde sig då för att överraska Iris Andersson med en tidig julklapp. Hon fick ett presentkort på 2000 kronor och blommor från affären.

Tjuvarna lyckades komma över bankkort, ID och hela 1900 kronor. Ica Hjärnarp skriver på sin Facebook-sida att det är en stor del av Iris Anderssons pension.
De skriver också: ”Inte nog med att man ger sig på en försvarslös dam, man berövar henne på hela julpengen. Som tur var lyckades vi fånga tjuvarna på bild strax efter att de lämnat Arons och kunde hjälpa Iris att spärra alla hennes kort och även hennes id”.
Personalen på affären var naturligtvis upprörd, så de bestämde sig för att åka hem till Iris Andersson med en överraskning.
Chefen Stellan Johansson lämnade över en bukett rosor samt ett presentkort på 2000 kronor. ”Vi kan inte gottgöra skammen att bli bestulen men vi kan i alla fall kompensera den ekonomiska förlusten”, skriver affären på sin Facebook-sida.
Här är hela inlägget:

En liten solskenshistoria från oss på Arons!Igår var vi med om något mycket tråkigt. En av våra kunder, Iris 93 år,…

Posted by ICA Supermarket Arons Hjärnarp on Friday, December 4, 2015

Jag tycker att det här var en helt otroligt fin historia. Gilla gärna om du vill ha fler sådana här historier i ditt flöde.