Den äldre mannen ser hur en kvinna voltar med sin bil. Hans hjältemod visar att ålder bara är en siffra.

Man brukar säga att ålder bara är en siffra. Att det spelar ingen roll hur många födelsedagar du har firats om du känner dig som 20 år även om du är över 60 år. I detta fall stämmer det. Fred och Rosie Villa vittnade en bilolycka på vägen hem från Rhode Island till Connecticut och Freds hjältemod när han springer mot den rökfyllda bilen som han är 25 år igen, får Rosie till tårar och inser att hennes man är precis likadan som för 20 år sedan. Hans handling är så fin! Kolla in klippet nedan och lyssna på deras tankar direkt efter bilolyckan!  

Fred och Rosie Villa körde från Rhode Island till Connecticut när de får se en bil köra av vägen, krocka med ett träd och sedan voltar bilen och hamnar på taket. Bilen blir helt rökfylld och detta kunde inte Fred bara köra förbi.

Fred och Rosie stannar vid sidan av vägen och Fred springer som han vore 25 år igen fram till bilen. Även om människor omkring skriker att han ska låta det vara då bilen kommer sprängas, gör han tvärt emot. Fred lyckas få bort säkerhetsbältet från kvinnan och drar henne ut från bilen i säkerhet.

– Jag är så stolt över min man som agerade helt osjälviskt för att hjälpa kvinnan som var fast i bilen. Han tvekade inte ens, säger Rosie i klippet här nedan.

I klippet får vi höra Fred och Rosies tankar direkt efter olyckan när de sitter i bilen igen på väg hem och det får ens hjärta att känna hopp om mänskligheten.

Publicerad av Newsner Solsken, gilla gärna: