Hemlösa mannen börjar gråta när frisören ger honom gratis klippning

Jose Antonio brukade jobba som elektriker i Spanien, men efter att ha drabbats av depression förlorade han allt han hade och hamnade på gatan.

Varje dag skrapade han dock ihop tillräckligt med pengar för att kunna köpa något att äta, ofta genom att låtsas arbeta som parkeringsvakt i Mallorca.

Salva Garcia, ägaren till en frisersalong mitt emot där Jose brukade jobba, bjöd över honom en dag för att överraska sin vän. 

För att ge Jose en skjuts i rätt riktning tänkte Salva han förslå en total makeover. 

Och vilken förvandligen det blev…
 
Jose, vars vildvuxna skägg vuxit sig enomt under de 25 år han levt som hemlös, visade sig ju vara en riktigt snygging under sin hårda och tuffa fasad!

Titta gärna på den otroliga förvandlingen här nedan:

Todos tenemos una historia.. y esta es una de esas que vale la pena contar.
Hoy la salvajería cumple 3 años, y queremos…

Publicerat av La Salvajería den 13 mars 2017

Innan Jose går under kniven och får sin makeover säger han till kameramannen: ”Låt luckorna över spegeln stå öppna en stund, så att jag kan få se mitt gamla jag för sista gången”. 

Efter ett tag stängs luckorna igen och frisören sätter igång med sitt arbete. Och sedan låter man öppna luckorna när det hela är klart. 

Det hjärtvärmande ögonblicket när Jose ser sitt nya ansikte säger det mest – han kan inte hålla tillbaka tårarna.

© Facebook/LaSalvajeríra

”Åh herregud, det är otroligt! Är det verkligen jag? Jag ser så annorlunda ut, ingen kommer att känna igen mig om jag inte berättar vem jag är”. 

Salongen hjälpte också Jose med nya och fina kläder, för att göra förvandlingen fulländad. 

Och när han gav sig ut på gatorna efter frisörbesöket kunde folk i området passade många på att ge honom tummen upp och önska honom lycka till i framtiden. 

”Det handlar inte bara om utsidan, det här gör väldigt mycket för mitt självförtroende också”, säger Jose till nyhetskanalen Telecino

© Facebook/LaSalvajeríra

Visst blir man glad av att se när människor ställer upp för folk som hamnat snett och inte alltid haft det så lätt i livet?

Frisörsalongen La Salvajeríra lade ut denna förvandling på Facebook i hopp om att Jose skulle få ett jobb, men ännu har ingen nappat. 

Jose har dock lämnat livet som hemlös, tack vare ett företag som gav honom ett visst ekonomisk stöd. 

Dela gärna vidare detta på Facebook, så att fler kan få se denna otroliga förvandling – tillsammans skickar vi ett stort lycka till från Sverige till Mallorca och Jose!