Kirill hittade sin nya familj och en farfar han nu står mycket nära.

Doug och Lesley Facey, ett par från Newfoundland, bestämde sig 2012 att de ville adoptera. Efter månader av rättsliga hinder och bakslag, såg paret till sist ett foto av en fyraårig pojke vid namn Kirill och Doug tänkte genast på sin egen far. Detta då Kirill saknade en högerhand – precis som Dougs egen pappa.

”Hur skulle vi kunnat säga nej till denna lilla pojke, när jag vuxit upp med någon som har dragit samma lott i livet? Min pappa var stark och har hela tiden tagit sig igenom livet trots sitt funktionshinder”, säger Doug till Buzzfeed.

Kirill4

Här nedan kan ni se en bild på när Kirill träffar sin nya farfar för första gången. Ett känslosamt möte mellan två personer som snabbt fann varandra.

 

“It clearly seems like there was some higher power that wanted this match to happen.”Read more: http://bzfd.it/1N9MNjy

Posted by BuzzFeed on den 17 november 2015

Kirill hade flera gånger tidigare varit nära att adopteras, men där par och familjer dragit sig ur i sista stund. Familjen tror att det beror på hans avsaknad av en högerhand. En domare i Kazakhstan frågade till och med paret om de var säkra på att de verkligen ville adoptera en pojke som saknade en hand.

”Jag blev arg då jag fått den frågan flertalet gånger”, säger Doug.

Doug sa till domaren: ”Med all respekt, det är inget fel på den här lilla killen. Han saknar en hand, inget annat.”

Kirill bor nu tillsammans med paret i Newfoundland. Han har en nära relation till sin nya farfar och varje gång de träffas slår de sina ”stumpar” mot varandra och skrattar.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna om du vill ha fler historier som denna.