Läkarna opererar bort enorm knöl från bebisens ansikte, vad som gömmer sig under får tårarna att rinna

46-årige Valeka Riegel fick en stor chock när hon såg sin son för första gången. En stor del av hans ansikte var täckt av en knöl – och mamman kunde inte se hans ögon.

Att föräldrar oroar sig inför ultraljudsbilderna är så klart naturligt. 46-årige Valeka Riegel fick en rejäl chock efter första bilderna från ultraljudet. Hennes son Zakary hade en stor knöl i ansiktet. När han föddes var den så stor att hon inte kunde se hans ögon.

Facebook/Today Show

Det visade sig att han hade pojken hade drabbats av hjärnbråck, vilket är mycket ovanligt. Enligt USA:s nationella folkhälsomyndighet är det enbart 1 av 12 200 bebisar som föds med det varje år. Första gången mamman fick se sonen blev hon givetvis orolig och kunde inte sluta gråta.
– Det var bara en stor framskjutande del och små läppar – inga ögon, ingen näsa eller inga ögonfransar, sa hon enligt Faith Tap.

Facebook/Today Show

Lille Zakary var frisk i övrigt, men hade problem att andas och äta på grund av den stora knölen. Därför skickades han till ett barnsjukhus i Cincinnati där 22 läkare hjälptes år att operera bort knölen på pojken.

Efter en lång och komplicerad operation fick en rörd mamma äntligen se sin son frisk och kry. Knölen var borta och pojken kunde andas och äta utan problem. När hon fick se sonens otroliga förvandling brast hon ut i gråt.
– Jag grät för att jag inte visste att han hade så långa och fina ögonfransar och stora bruna ögon. De var perfekta på båda sidorna.

Facebook/Today Show

Mamman berättar att lille Zakary hade svårt att ta in att knölen helt plötsligt var borta.
– De första dagarna kände han ofta efter i ansiktet och blev lika förvånad varje gång när den inte var kvar.

Facebook/Today Show

DELA inlägget på Facebook för att hylla läkarnas otroliga insatser runt om i världen!