Människohandlare kidnappade pojken för 24 år sedan. Här möter han sin far igen.

Året var 1991 när fyraårige Sun Bin blev kidnappad av människohandlare vid en grönsaksmarknad i Kina.
Den lille pojken försvann spårlöst och de förtvivlade föräldrarna gav upp allt för att leta efter sin son – men utan resultat.
De efterlyste sonen, satte upp mängder med lappar och letade i närliggande städer, men till slut gav de upp hoppet om att hitta Sun.

pappason

Barnhandel är ett allvarligt problem i Kina. Kinas ettbarnspolitik i kombination med att många föräldrar föredrar söner framför döttrar, har lett till ökad handel med barn och det är framför allt pojkar som är eftertraktade. Barnhandlarna säljer pojkar till familjer som vill ha en son, medan flickor säljs som blivande fruar till sönerna i rika familjer.

Det var precis det här som hände Sun Bin.
Under sin uppväxt hade han allltid känslan av att hans föräldrar inte var hans biologiska mamma och pappa, men han var för rädd för att våga ställa frågan. I oktober 2014, när han fyllt 28 år, tog han mod till sig och lämnade ett DNA-prov på den lokala polisstationen. Det tog inte lång tid innan han fick ett telefonsamtal där polisen berättade att det fått en träff.

Den 13 januari, efter 24 år ifrån varandra, fick Sun Bin äntligen träffa sin pappa. Det kom dessutom fram att Sun Bin hade en syster han aldrig tidigare träffat. Den tårdrypande återföreningen får mitt hjärta att gå itu. Så mycket känslor!

systerson

Tyvärr drabbades Sun Bins mamma av cancer 1996 och avled 2011.
– Att hitta min son var min frus största önskan i livet. Dagarna innan hon gick bort mumlade vår sons namn hela tiden, säger pappan Sun Youhon till kinesiska Xinhua.

Se återföreningen här nedan:

Publicerad av Newsner Solsken, gilla gärna: