Mobbarna kallade henne ”prickig hund” som barn. 19 år senare svarar hon mobbarna med detta. You go girl!

Under hela sitt liv har Ciera Swaringen mobbats för sina hundratals födelsemärken som täcker hela hennes kropp. För Daily Mail berättar 19-åringen hur klasskompisarna hånade henne under uppväxten. ”En dag minns jag att jag satt på skolbussen och hörde en ung pojke skratta åt mig och kalla mig en prickig hund. Det knäckte mitt självförtroende. Jag var ung och den kommentaren fick mig att känna att jag var så annorlunda, att något var fel på mig.” säger hon. Sorgligt nog har inte alla fått med sig det viktiga budskapet att man duger och är vacker precis som man är. Och det Ciera utsattes för och fick höra hela uppväxten hade nog knäckt de flesta. Men Ciera fortsatte att kämpa för ett vanligt liv, och hennes relation till födelsemärkena i dag berör mig verkligen.

Hon föddes med en ovanlig hudåkomma som har gett henne födelsemärken över hela kroppen. Genom uppväxten har hon fått utstå tuffa kommentarer och blickar, men hon har inte gett upp. Mycket tack vare hennes stöttande föräldrar som tidigt förklarade för Ciera att födelsemärkena var ”Änglakyssar”.

marks_10

Hon är verkligen någon att se upp till och Ciera hoppas nu att flera unga och vuxna ska sprida hennes viktiga budskap som handlar om att älska och acceptera sig själv precis som man är.

marks_6

Födelsemärkena fortsätter att föröka sig och ofta så upptäcker Ciera nya. Men hon är en inspiration för oss alla när hon säger: ”Jag är så stolt över att vara annorlunda och i slutet av dagen har vi alla något kring oss som är ovanligt, oavsett om det är på insidan eller utsidan.”

marks_5

Över internet har hon i dag kontakt med andra som har har fötts med samma typ av hudproblem. Hon planerar även att delta i en konferens för att träffa sina nya vänner personligen.

marks_4

I dag omger hon sig av vänner som älskar henne för hennes personlighet i stället för att se ner på hennes hudfläckar.

marks_3

I dag är hon 19 år och har lärt sig att leva med de unika märkena. ”Alla som föds ser olika ut, och vi borde alla känna oss vackra i vår egen hud.” säger den kloka 19-åringen till Daily Mail.

marks_2

Att ta bort märkena var aldrig ett alternativ, de var helt enkelt för många.

marks_1

Källa: Facebook: ciera.swaringen

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.