Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Någon tog hans plånbok på flygplatsen. Nu har tjuvens brev till föräldrarna delats av tusentals.

Jag är en ganska slarvig person och har lyckats slarva bort nycklar, busskort och plånböcker i mängder genom åren. Oftast återser jag aldrig mina prylar utan får helt enkelt införskaffa nya. Samma sak hände den här killen efter en utlandsresa. Men det som sedan hände är bara helt fantastiskt och har nu fått enormt stor spridning på sociala medier.

23-årige Tom Watts hade precis återvänt hem till England efter att ha backpackat i Serbien. På Lutons flygplats insåg han snabbt att något saknades.

När han gick igenom sina grejer upptäckte han att plånboken var spårlöst försvunnen. Uppgiven och besviken åkte han hem, inställd på att plånboken var borta för alltid.

Men ack så fel han hade. Bara några dagar senare damp ett brev ner i hans föräldrars brevlåda. I paketet låg hans plånbok och inte ett öre saknades. Allting var kvar. I brevet låg även ett handskrivet brev:

”Tom, jag är verkligen jätteledsen. Jag tog den här eftersom jag trodde det var min kompis plånbok. Och jag hittade inte ditt nummer. Jag hoppas att du gillade Serbien och lycka till på universitetet!”

Personen som hittade plånboken hade antagligen listat ut hans adress via körkortet.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

This is bloody awesome.Last weekend, I lost my wallet at Luton airport when I flew back from holiday… This morning,…

Posted by Tom Watts on den 24 juli 2015

Tom, som givetvis blev överlycklig, försöker nu få kontakt med den anonyme hjälten via Facebook.

”Det finns verkligen fantastiska människor där ute”, skriver han bland annat i sitt inlägg.

Nu har över 86 000 personer delat hans efterlysning och om vi alla hjälps åt att dela detta kanske han lyckas hitta den vänliga personen så att han kan tacka denne ordentligt.

Publicerad av Newsner Solsken, gilla gärna:

 

Läs mer om...