Passagerarna somnar på flyger – men när de vaknar får de sitt livs överraskning

Ingen på den här flighten hade nog kunnat ana vad som möter dom när dom landar, det är kanske dags att börja tro på tomten igen.

Alla försöker vi vara extra snälla kring jul.

Vi umgås med familjen, hälsar på släktingar och köper julklappar. Vissa tar steget lite längre och anstränger sig till sitt yttersta för att göra folk glada.

Det var precis det som ett företag i USA bestämde sig för att göra. Det var ingen lätt uppgift men dom ville göra ett göra ett försök.

När passagerarna till en flight som avgick på julafton kom till gaten ombads alla att berätta för tomten vad som önskade sig i julklapp. Det var allt möjligt, allt från strumpor till tv-apparater.

Vad dom inte hade en aning om var att tomten hade ett ess i rockärmen. Fullt med nissar på ankomstdestinationen jobbade för fullt för att skaffa allt det som de flera hundra passagerarna önskade sig.

När bagagebandet sedan började rulla var det ingen som trodde sina ögon. Istället för väskor kom det massor fint inslagna julklappar åkandes på bandet.

Dom hade lyckats införskaffa precis det som alla önskade sig. Jag kan inte tänka mig hur glad jag själv blivit om detta hänt mig.

Alla har vi kanske inte tid och resurser för att göra något så stort som det här men alla kan vi anstränga oss lite extra för att förgylla någons tillvaro.

Här kan du se en film på hur det hela gick till:

Detta är vad jag kallar för ett julmirakel. DELA gärna vidare så kanske fler tar efter och gör nästa jul ännu bättre för fler.