Svensk vann 160 000 000: ”Ska köpa en klocka, ingen jätteexklusiv utan ett märke som håller duger åt mig”.

159 838 152 kronor. I helgen föll Drömvinsten ut och prissumman var minst sagt otrolig. Men vinnaren var spårlöst försvunnen – fram till i går.

Vinsten är den fjärde största genom tiderna och Svenska Spel försökte ihärdigt att få tag på vinnaren, men utan framgång.
Förrän i går.
– Det här är ofattbart och overkligt, jag blir helt nervös! säger mannen till Svenska Spel.

Mannen – som befunnit sig på resa i Norden – gratulerades först till Lotto-vinsten på över 600 000 kronor.
Glädjen var enorm.
Men det var ingenting mot lyckan när han strax därpå fick veta att han också tagit hem den betydligt större Drömvinsten – på nästan 160 miljoner kronor.

Det var dock nära att det inte blev någon vinst alls. Inte förrän i sista sekund bestämde han sig för att spela Lotto i stället för trav.
– Du ska veta att jag inte hade bestämt mig för om jag skulle spela V75 eller Lotto med Joker när jag var på väg till spelbutiken här i Järfälla. Efter att jag funderat ett tag bestämde jag mig för Lotto och det beslutet är man inte missnöjd med direkt, säger han till Expressen.

Mannen är i 55-årsåldern och bosatt i Järfälla, strax utanför Stockholm. Hans ekonomi är minst sagt säkrad för resten av livet.
Exakt vad han ska göra med pengarna veta han inte, men:
– Det enda jag vet bestämt är att jag köper en ny klocka till mig själv, för min gamla har krånglat en tid nu. Men det blir ingen jätteexklusiv sak utan ett bra märke som håller räcker för mig! Skrattar han glatt.

Vad skulle du göra om du vann så här mycket pengar?

Vill du också vinna riktigt mycket pengar? Just nu välkomnar ComeOn! alla nya kunder med ett generöst erbjudande: Sätt in 100 kronor – få 500 att spela för. (Annons från ComeOn!)

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.

 

Läs mer om...