Jonas 50-årslycka – sänker sin månadskostnad med tusentals kronor

SPONSRAT. Jonas fyllde 50 år – och firade med att äntligen få ordning på sin ekonomi.
Tack vare Advisa sänkte han sin månadskostnad med hela 3 919 kronor.
– Jag tackar för ett riktigt bra arbete, säger han i en kommentar.

Kom igång här: Hur mycket kan du sänka din månadskostnad? Svar inom några minuter.

Många människor tar flera lån och inser alldeles för sent att räntorna stuckit i väg till oroande nivåer.

En som gick i fällan var 50-årige Jonas från Eskilstuna. Han hade tre privatlån, två kreditkort och en avbetalning på totalt 289 000 kronor. Det gav en effektiv ränta på över 16 procent.

De stora skulderna gjorde att Jonas inte hade mycket pengar över varje månad. Men när han fyllde 50 år tog han äntligen steget att få ordning på sin ekonomi – och gick till låneförmedlaren Advisa för att få hjälp.

Det blev ett succéresultat. Tack vare att Jonas vände sig till Advisa lyckades han snabbt sänka sin effektiva ränta med 5,4 procent – och sin månadskostnad med nästan 4 000 kronor.
– Det här var rena vinstlotten för mig. Det här har ni gjort riktigt bra, säger han i en kommentar.

När Jonas vände sig till Advisa för att samla sina lån fick alla de banker och andra långivare som samarbetar med Advisa möjlighet att ge ett erbjudande till honom. Jonas kunde välja mellan flera olika bud – och ta det som passade bäst.
– Att få en månadskostnad som det känns som att jag har kontroll över, det känns riktigt bra. För det andra känns det bättre att ha allt på ett ställe, säger Jonas.

Advisas rådgivare Miriam Mölldal berättar att allt fler upptäcker fördelarna med att samla sina lån.
– Som kund med lån kan det finnas stora pengar att spara. Det är dessutom helt kostnadsfritt, så jag uppmuntrar alla som har lån att testa. Som kund får man hjälp med alla sina frågor, säger Miriam Mölldal.

Kom igång här: Hur mycket kan du sänka din månadskostnad? Svar inom några minuter.