Vegomaten som räddar grillsommaren

SPONSRAT. 

Nu börjar det bli varmare och lagom till grillsäsongen lanserar TZAY två chunky nyheter som är grymt goda och helt veganska.

Kylda Natural Soy Fillet och Happy Soy Skewers är perfekta att marinera och slänga på grillen med en massa annat grönt.

Tzay

Visst är det något speciellt att samlas med familj och vänner runt ett dukat bord och känna dofterna av mat som tillagas över öppen eld.

Och TZAY passar utmärkt för alla som vill variera grillningen. Vi vågar till och med lova att även den som nästan aldrig väljer grönt både kommer bli mätt och sugen på mer.
Läs mer: Så kan du göra vegansk pizza, sojaburgare och tacos med TZAYs produkter.

TZAYs saftiga nyhet Natural Soy Fillet är sojafiléer smaksatta med lite salt och peppar. De passar perfekt för grillgallret och kan gärna kryddas extra eller läggas i en god marinad i förväg.

Gillar du lite kryddigare mat är tipset att testa Happy Soy Skewers – sojaspett smaksatta med chili och ingefära som är helt färdiga att grillas som de är.

För sommarens regnigare dagar när grillning inte känns så lockande – eller när andan faller på – finns istället TZAY Natural Soy Bits.
Munsbitsvänliga och chunky sojabitar, som gärna kryddas eller marineras för mer smak, och som passar bra i en sallad eller wok.

Vi önskar dig en riktigt god grillsommar!
Och vill du göra den ännu godare och grönare ska du välja kolgrill framför gasol, strunta i tändvätskan och rengöra gallret med stålborste istället för rengöringsmedel.

Happy eating!

Nyheterna Natural Soy Fillet, Happy Soy Skewers och Natural Soy Bits finns i den vegetariska kyldisken och behöver inte tinas innan de tillagas.
Alla TZAY-produkter har högt proteininnehåll och är dessutom glutenfria.

Läs mer: Så kan du göra vegansk pizza, sojaburgare och tacos med TZAYs produkter.