8-årige Biancas dröm blev sann. Fick gå in på matchen med idolen Zlatan.

8-årige Biancas dröm blev sann. Fick gå in på matchen med idolen Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic var tillbaka i hans hemstad Malmö i går. Detta med sitt klubblag PSG för ett möte med Malmö FF i Champions League. Det blev en stor kväll för ”Ibra” som gjorde mål och fick stående ovationer när han blev utbytt tio minuter från slutet, i en match som PSG vann med 5-0. Men det mest värmande med det här mötet inträffade ändå innan matchen.

 

Detta blev nämligen inte bara en oförglömlig kväll för vår stora fotbollsstjärna, utan även för 8-årige Bianca Foussianis. Hon fick nämligen den stora äran att hålla Zlatans hand och gå in med honom på planen inför matchen.
– Han frågade om jag var nervös så jag sa ja. Då viskade han till mig att han också var det, säger hon till Kvällsposten.

Enligt Kvällsposten var det inte bestämt förrän tätt inpå matchen vilken spelare hon skulle få gå in på planen tillsammans med. Men Bianca drog verkligen den stora vinstlotten.
– Hon som bestämde sa att jag skulle ställa mig längst fram. Sen kom Zlatan och gick fram till mig, säger Bianca till tidningen.

Bianca från Ystad höll själv på PSG under matchen, vilket blev en lyckad kväll.
– Zlatan är min största idol. Jag kommer komma ihåg den här dagen jättelänge, för alltid, säger hon till Kvällsposten.

”Han frågade om jag var nervös så jag sa ja. Då viskade han att han också var det”

Posted by Sportbladet on den 25 november 2015

Publicerad av Sportbibeln, gilla gärna