Simon Beck gör mönster i snön som blir helt fantastiska på längre håll.

Det händer ganska ofta under vintern att jag söker upp en ren och vit yta fri från andra fotsulor, vagnar eller bilspår. Där trycker jag sedan ner min egen fot, lyfter på den och ser hur min skos undersida har skapat mönster i snön. Man kan säga att mannen som skapat bilderna här nedanför, har tagit den här fascinationen till en helt ny nivå.

Simon Beck är hans namn. Mannen som fascinerar hela internet med sina konstverk. Det han gör är alltså att han går, går och går lite till tills han på enorma orörda ytor av snö skapat fantastiska skapelser som ser ut som tavlor på längre håll.

På den första bilden här kan ni se hur detaljerat Simon arbetar. Snacka om att inget får slarvas bort, utan allting är perfekt ut i minsta tåspets.

 

Det är verkligen svårt att förstå hur komplicerat det måste vara att veta hur det ska bli och hur man ska göra, när man väl går där nere som Simon gör. Hur han vet hur det kommer att se ut från längre håll. Men som ni ser på bilderna, resultatet blir helt enastående.

Vilken vacker syn från skidåkarna som åker i liften ovanför Simons snökonst.

Jag blev jättefascinerad och sugen på att gå ut i snön. Dela gärna till dina vänner om du också blev imponerad av Simons konst.

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna