18-åringens varning för energidrycker sprids som en löpeld över hela nätet.

18-åriga Dion Parratt är inte längre en fullt frisk tonåring. Hon är uppkopplad med kablar 24 timmar om dygnet. Kablar som håller koll på hennes hjärtrytm. Dion lider av lågt blodtryck och hennes puls kan ibland sjunka så snabbt att hon svimmar. En av de största orsakerna till problemen? Att hon druckit så mycket energidryck. Det skriver The Mirror.  

I ett inlägg som just nu sprids som en löpeld på Facebook har 18-åriga Dion tagit mod till sig och skrivit om sig själv. Där varnar hon alla föräldrar för att låta deras barn dricka energidryck: ”Det här är vad som händer när du ägnar din barndom åt att dricka energidrycker. Nu måste jag ha kablar och en stor låda på mig dygnet runt. Innan du dricker de där billiga energidryckerna – tänk på vad du gör med din kropp”, skriver 18-åringen till bilden där hon står med alla kablar kopplade till hennes kropp.

Hon berättar för The Mirror att hon drack energidryckerna i ett försök att gå ner i vikt. Då kunde hon dricka fem burkar om dagen. I dag ångrar hon det djupt och vill varna andra från att göra om hennes misstag.
– Jag var ung och dum och trodde att jag skulle gå ned i vikt om jag slutade äta. Visst, det funkade, men nu gillar jag inte mat och har skadat min kropp, säger hon till The Mirror.

Här är hela hennes inlägg på Facebook.

I’m aware I look fat as fuck here but I thought long and hard about uploading it. This is what happens when you spend…

Publicerat av Dion Parratt den 14 januari 2016

Dela gärna om du vill varna andra föräldrar från att deras barn hamnar i samma situation som Dion.