Mamman solade fyra gånger i veckan. Nu sprids hennes varning som en löpeld över hela världen.

När Tawny Willoughby var i tonåren så solade hon minst fyra gånger i veckan. I dag är hon en 27-årig mamma – som är tvingad att behandlas för hudcancer minst en gång per år. Därför har hon skrivit inlägg och lagt ut bilder på Facebook för att varna andra från att sola för mycket. Inlägget sprids nu som en löpeld över hela världen via nyhetssajter och Facebook.    

Tawny Willoughby ihärdiga solande som tonåring tog ett abrupt slut när hon var 21 år. Då diagnostiserades hon med hudcancer för första gången. I dag är hon 27 år och har haft basalcellscancer fem gånger och skivepitelcancer en gång. Vilket är två typer av hudcancer.

För att varna andra från att göra om hennes misstag har Tawny skrivit ett inlägg på Facebook med bild på sig själv där hon behandlas för hudcancer.

If anyone needs a little motivation to not lay in the tanning bed and sun here ya go! This is what skin cancer treatment…

Posted by Tawny Willoughby on den 25 april 2015

Tawny skriver:
”Om någon behöver lite motivation till att inte sola solarium eller vara i solen, varsågoda! Så här kan hudcancerbehandling se ut.”

Den 27-åriga mamman Tawny skriver också om hennes 2-åriga son:
”Använd solskydd eller skaffa fuskbränna i stället. Du har bara en hud och du borde ta hand om den. Lär dig av andras misstag. Låt inte solning hindra dig från att se dina barn växa upp. Det är min största rädsla nu när jag har en tvåårig liten pojke själv.”

Bildkällor: Facebook.

Sommaren är snart här, så tänk på att använda solskydd! Och dela det här med dina vänner som kanske tycker om att sola lite väl mycket.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna