Ny undersökning avslöjar: Håriga personer har mer sex än andra.

Jag har ganska mycket hår på min kropp men har aldrig tänkt att det skulle vara något speciellt med det egentligen. Men nu menar forskare vid Göteborgs Universitet att personer som har mer hår på huden faktiskt har det betydligt mer livat än andra när det kommer till aktiviteter i sovrummet.

Forskare vid Göteborgs Universitet har genomför en undersökning som visar att det finns ett samband mellan hudens hår och hur mycket sex du har.

– De som har mer hår på huden, alltså många hårsäckar, svarade i vår enkät att de har sex oftare än de som har färre hårsäckar, säger Emma Jönsson, doktorand i neurovetenskap vid Göteborgs universitet, till P3 Nyheter.

Men det är troligen inte själva håret som bidrar till den ökade aktiviteten i sänghalmen. I stället verkar det hänga på att håriga personer har fler nervceller och därigenom är mer känsliga för beröring.

– Vi mätte hårets intensiteten, alltså hur tätt hårsäckarna sitter på armarna och då hittade vi att om man har mycket hår så tycker man att den här typen av beröring är behagligare, mer erotisk och även mer intensiv, säger Emma Jönsson till P3 Nyheter.

Spännande nyheter för mig som är rätt hårig alltså, gilla gärna om du också tyckte det här var ett glatt besked