Vad säger egentligen din sittställning om din personlighet?

Kroppsspråk kan berätta en hel del om hur en människa mår, till exempel om personen är trött, glad eller nervös. Men det finns många signaler som avslöjar saker vi inte visste om. 

Alla har vi en sittställning som vi tycker är bekväm i olika situationer. Den faller sig oftast naturligt, vilket gör att vi inte reflekterar över det. När jag tänker efter så sitter jag ofta med benen i kors, med höger ben över det vänstra. 

Vad du kanske inte visste är att hur du sitter berättar saker om din personlighet? The Usual Routine har listat de fem sittställningar som är vanligast, och vad de avslöjar. Känner du igen dig?

Position A

Dessa människor är kreativa och karismatiska. De är glada i livet och med dem är det svårt att ha en tråkig stund. Deras lättsamma inställning till saker gör dock att de tror att problem löser sig själva. De har en tendens att tala innan de tänker, men de är lätta att prata med. 

Position B

De som sitter i den här positionen är drömmare. De har bra fantasi och har stora drömmar. Sådana typer är ofta ”själen” i ett gäng. De blir aldrig tråkigt med dem eftersom att de ofta har nya och ibland otroliga idéer. De är ävetyrslystna och gillar därför att resa och har lätt att få vänner. De är inga personer som sitter och väntar på nystarter som ett nytt år, när de får en idé de vill göra så ser de till att det blir av. Bli därför inte förvånad om dessa personer snabbt bestämmer sig för att byta stad, jobb eller partner, de blir uttråkade av att vara på samma plats för länge. 

Position C

Så sitter människor som har svårt att koncentrera sig och sitta still. De är ofta omgivna av vad andra betraktar som kaos, men själva tycker de att de har koll på det de behöver, och är därför avslappnade. De lägger gärna fokus på hur de ser ut och att de har det bekvämt. 

Postition D

Personer som sitter i den här positionen är intelligenta och noga med att passa tider och att uppföra sig. De föredrar att hålla personliga tankar och känslor för sig själva, och gillar heller inte om andra visar sådant öppet. De är dock inte rädda för att konfrontera de som beter sig felaktigt. De kan ibland uppfattas som förolämpande. 

Position E

Dessa personer är drivna och ofta inriktade på att göra karriär. Därför har de ingen brådska med att skaffa familj och slå sig ner, utan låter saker ta sin tid. De har höga mål och är villiga att jobba för att uppnå dem. 

Det är faschinerande hur mycket kroppspråk kan avslöja. Själv kände jag igen mig helt och hållet. Om du tycker att detta var intressant så dela gärna med dig av infon till dina vänner på Facebook.