Hon förnedrar honom på grund av hans utseende. Då skriver han en klockren replik som nu hyllas av tusentals på nätet.

Jag brukar tänka på att aldrig döma något efter deras utseende. Det borde den här kvinnan också ha tänkt på när hennes familj träffade Luc Perreault utanför en restaurang i Kanada. Då Luc hälsade på dottern i familjen så fick han ett allt annat än trevligt bemötande av hennes mamma. Hans svar till mamman på Facebook fick mig att tänka efter, och förhoppningsvis kommer det fungera som en påminnelse att vi aldrig borde dra förhastade slutsatser om någon person. Hans text har delats av tusentals människor på Facebook, och jag tror att du kommer förstå varför när du läser hans ord.

Till familjen i den röda bilen vid restaurangen Tim Hortons.

Ja, jag är en stor man på 130 kilo med motorcyklar och massa tatueringar. Jag är en svetsare, jag är högljudd, jag dricker öl, jag svär mycket och det ser ut som att jag kommer äta upp din själ om du tittar på mig på fel sätt.

Men vad ni inte vet är att jag har varit lyckligt gift i elva år, mina barn kallar mig pappa, jag har gått ut college, min mamma är stolt över mig och berättar för alla hur tur hon har som har en så underbar son och mina syskonbarn blir alltid glada när de ser mig.

När min dotter bröt armen så grät jag mer än vad hon gjorde. Jag läser böcker, jag hjälper människor, jag gör allt för att tacka krigsveteraner och jag har till och med gråtit till Armageddon…

Så nästa gång jag ler och säger hej till er lilla dotter och ni tar tag i henne och säger: ”Nej älskling, vi pratar inte med smutsiga MC-knuttar”, kom då ihåg att även om ni sårar mina känslor så skulle den här ”smutsiga knutten” vara den första som rusade in i ert brinnande hus för att rädda er dotters guldfisk så att hon inte skulle bli ledsen.

To the family in the red SUV at Tim Horton’s today,,Yes I am a big 280 lbs guy with motorcycles and full of tattoos, I…

Publicerat av Luc Perreault den 23 juli 2013

Dela gärna vidare om du tycker att den här mannen har rätt i vad han skriver.