Kassörskan blir hånad till tårar. Då reser sig en kåkfarare och gör DETTA som visar vad ett gott hjärta kan betyda.

Vi känner alla till den där typen av person som ständigt är oförskämd mot andra personer i offentliga situationer – inte sällan utan någon anledning till de nedlåtande kommentarerna. Tyvärr låter vi det alltför ofta passera obemärkt förbi, eftersom vi antingen blir helt stumma eller helt enkelt inte orkar ta striden, och översittaren tillåts då att fortsätta klanka ner på folk med sin dåliga attityd. Därför blev jag så glad när jag ramlade över den här historien. Jag vet inte om det har hänt på riktigt, men jag bara älskar hur den oförskämda kunden till slut blir satt på plats av någon som tröttnar. Det här visar att det finns människor med gott hjärta också, och vi borde verkligen försöka hjälpas åt att försvara varandra mot idioter!

En manlig kund kommer fram till kassan på ett fik där en ung tjej står som kassörska.

Han utbrister: ”Tack gode gud, kön har tagit en evighet”.

Det är ingen kö alls, även om de flesta borden är upptagna.

Kassörskan: ”Jag är ledsen för att du fick vänta, herrn. Kan jag ta din beställning?”

Kunden börjar rabbla en lång, förvirrande och ofta motsägelsefull beställning med saker som en skinksmörgås utan skinka.

Kassörskan: ”Herrn, jag är lite förvirrad över din beställning. Menar du…”

Hon blir snabbt avbruten av kunden som snäser: ”… men herregud, måste jag upprepa mig själv nu? Lyssnade du inte första gången?”

Kassörskan: ”Jag är ledsen, herrn, men jag vill inte få något fel. Du gjorde en stor beställning, och…”

Hon blir återigen avbruten av kunden som suckar högt. Han svarar sedan: ”Jag kan upprepa min beställning, men bara den här enda gången. Jag hatar att behöva prata med lata, ignoranta och tröga personer som dig”.

Han repeterar sin beställning, men kassörskan förstår nu ännu mindre eftersom hon försöker hålla sig från att inte brista ut i gråt. Kunden slutar prata och knäpper med fingrarna mot kassörskan.

”Hallå?! Slå in beställningen då, din dumma h*ra. Jag har inte hela dagen på mig, och…”

Plötsligt reser sig en muskulös man som har suttit tyst vid ett bord intill. Han ryter till och hoppar upp på fötterna så att bordet faller omkull och välter ut hans kaffe.

Den muskulöse mannen säger: ”HERREGUD! EN DAG UTE UR FÄNGELSET OCH JAG MÅSTE REDAN MÖRDA EN IDIOT PÅ ETT FIK!”

Den oförskämda kunden skriker till och flyr från butiken. Kassörskan och de övriga kunderna stirrar på den muskulöse mannen, som lugnt och stilla plockar upp bordet och kommer fram till kassadisken.

Han säger: ”Jag betalar för all skada. Om du visar mig vart mopparna står så kan jag ta hand om röran som blev när jag spillde ut kaffet”.

Kassörskan vet inte vad hon ska svara, så mannen fortsätter: ”Tänk inte på det, raring. Det kommer alltid finnas en idiot som honom runt omkring”.

Kassörskan: ”Öhm, du, öhm…”

Mannen: ”Jaha, fängelsegrejen? Haha. Jag har aldrig suttit i fängelse i hela mitt liv. Så, hur som helst, vart är den där moppen?”

Källa: Tickld

Gilla gärna om du också tycker att vi borde ställa upp för varandra när andra klankar ner och ger oss dåligt självförtroende.