Mamman vägrar tro att tonårsdottern är gravid – vad läkaren svarar är genialt

Vi vill gärna inte tro det, men våra barn kanske inte alltid är så öppna och ärliga med allt de har för sig… 

Det fick den här mamman verkligen erfara, när hon var med sin 16 -åriga dotter på en undersökning. 

Läkaren, som troligen hört det mesta i sitt yrkesliv, kunde inte låta bli att fälla en klockren kommentar när mamman vägrade tro att hennes unga dotter var gravid. 

Här är ett skämt jag är säker på att du kommer att älska… 

Allt börjar med att en mamma tar med sin 16-åriga dotter till doktorn.

“Okej, vad har ni för problem?”, frågar doktorn.

Mamman: “Det gäller min dotter Lovisa. Hon är alltid sugen på godsaker, går upp i vikt och mår illa nästan varje morgon”. 

Doktor undersöker Lovisa ordentligt, och vänder sig sedan till mamman och säger: “Okej, jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här på ett bra sätt, men din dotter Lovisa är faktiskt gravid i fjärde månaden.”

Mamman svarar: “Gravid!? Det kan ju verkligen inte stämma, hon har aldrig varit med en kille. Eller hur, hjärtat?”

Lovisa: “Verkligen inte, jag har inte ens kysst någon än!”

Läkaren går bort till fönstret och stirrar ut. Han verkar hämtar andan och flera minuter senare kommer han tillbaka. Till slut frågar mamman: “Varför tittar du ut genom fönstret? Har det hänt något där ute?”

Doktorn svarar: “Nej, inte direkt. Men förra gången detta hände visade sig en stjärna i öst, och tre vise män uppenbarade sig från kullen. Jag tänker ta mig fan inte missa det den här gången!”

Vem har sagt att läkaren inte har humor? Dela gärna vidare denna historia på Facebook om du vill bjuda någon du känner på ett gott skratt idag 🙂