Pappan räddar livet på en blödande MC-knutte och får sitt livs överraskning

Det här är en berättelse om en ung kvinna och hennes pappa. I bilen på väg för att köpa kläder blev de vittne till en motorcykelolycka. Hennes pappa jobbade som läkare, och agerade blixsnabbt. Hans agerande räddade livet på den skadade mannen.

Jag hittade den här hjärtvärmande historien på sajten Reddit. Läs hela den fantastiska berättelsen här nedanför. 

Min pappa är läkare. För många år sen när vi åkte till gallerian så var trafiken ovanlig. Vi noterade att det låg en motorcykel på marken, och några meter från den så låg det en medvetslös kille på asfalten. Han hade ingen hjälm och mycket blod vid sidan av hans huvud. Han kropp var helt snedvriden och konstig, och många människor stod bara och kollade på honom. 

Min pappa stannade bilen, gick fram till honom och började hjälpa killen som blödde från sitt öra. Jag visste inte vad min pappa gjorde, jag kunde inte se.

Fem minuter hade passerat när ambulansen kom. Jag såg hur min pappa kort pratade med ambulanspersonalen för att sen gå tillbaka till bilen. Vi körde iväg till gallerian som att inget hade hänt.

En månad senare så dök ett medelålders par upp vid vår dörr. De hade med sig en stor korg fylld av blommor och mat. De var killens föräldrar. På något sätt hade de tagit reda på min pappas nummerplåt och på så sätt fått fram vår adress. De berättade att om det inte vore för min pappa så hade deras son inte överlevt. Hans tunga hade hamnat i en position så att han inte kunde andas. Utöver andra saker som min pappa gjorde så positionerade han killens tunga så att han kunde få luft.  

Jag tyckte det var coolt.

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.