Pappans underbara examenspresent till dottern får henne att brista ut i gråt.

Studenten är en stolt stund för såväl den som tar studenten som för föräldrarna. Efter många år av studier och kämpande med läxor och prov är det ett verkligt stort ögonblick att äntligen få springa ut från skolan för sista gången. Den här tjejen, som heter Brenna, hade precis klarat av sina studier och på examensdagen hade pappan förberett en present till henne. När hon såg vad han gav henne insåg hon till en början inte riktigt vad det var för något, men när han bad henne titta närmre fick hon se något alldeles underbart. Den här historien visar verkligen hur mycket föräldrar älskar sina barn. Jag delar det här med er så att ni kan få läsa om pappans hjärtevärmande present och ni får gärna dela det här vidare när ni läst klart, för det här är verkligen så fint.

Såhär berättar Brennan på Facebook:

Jag gick ut High School den här veckan. När min pappa sa att han hade en present till mig trodde jag att jag skulle få ett smörigt examenskort. Men det jag fick var något helt ovärderligt. Efter examensceremonin gav han mig en väska innehållande en kopia av boken ”Oh The Places You’ll Go” av Doctor Seuss. Först log jag bara och sa att det betydde mycket för mig och att jag älskade boken. Men då sa han till mig ”Nej, öppna den”.

Bildkälla: Facebook

På första sidan såg jag ett stycke skrivet av ingen mindre än min förskollärare. Jag blev alldeles rörd men var fortfarande förvirrad. Han berättade för mig att: ”Varje år under de senaste 13 åren sedan dagen du började på förskolan har jag fått varenda lärare, tränare och rektor att skriva någonting litet om dig på insidan av boken”.

Bildkälla: Facebook

Mina första lärare nämner mina ”flätor och mitt fnittrande” medan mina high school-lärare nämner min ”intelligens och mitt skarpa tänkande”. Men det de alla nämner är min humor och min kärlek till livet. Det är häpnadsväckande att få något så rörande, nostalgiskt och tankeväckande.”

Bildkälla: Facebook

Källa: Love What Matters (Facebook)

Nu hjälps vi åt att dela det här vidare så fler kan få få läsa om pappans underbara och kärleksfulla present!